​Professionel tagdækning

Mangler du hjælp til tagdækning? Så er vi den rette samarbejdspartner.

Hos LH Træbyg har vores tagdækkere stor erfaring med alt i tagpap, hvorfor vi kan udføre alle opgaver til en fornuftig pris. Vi står til rådighed på hele Sjælland samt øerne.

Tagpap kan bruges på alle tage, om de er flade eller skrå og giver dig mange muligheder, som f.eks.

glat dækning, listedækning, grønne tage eller tagisolering og vi hjælper gerne med både nye tage og tagrenoveringer.

Vi arbejder med produkter fra Derbigum, Residek og Phønix Tag Materialer.

Phønix

Tagpap er, på grund af sine gode egenskaber, blevet en populær løsning, og ofte det foretrukne valg til byggeri med lav taghældning, uden at man behøver at gå på kompromis med kvalitet og holdbarhed.

Tagpap er et meget let materiale, og er samtidigt meget smidigt og fleksibelt, også ved lave temperaturer, tagpap egner sig derfor i særdeleshed til det danske klima.

Tagpap fungerer desuden også fremragende som et robust og vandtæt underlag til grønne tage og solceller, samt tage med opholdsområder såsom tagterrasser og taghaver.​

Residek

Residek er en traditionel bitumenbaseret 2-lags SBS-tagpap-løsning, som er udviklet til at holde tørt under alle tænkelige forhold. Når du vælger Residek, vælger du samtidig en tagpap af bedste kvalitet, der holder i længden. Med en lang dokumenteret levetid og op til 15 års garanti, får du en fremtidssikret tagpap-løsning, som dækker hvor den skal.

Derbigum

Førende inden for bæredygtige tagpap-løsninger

Derbigum er verdens førende producent af miljøvenlige tagpap-løsninger. Deres løsninger skaber fremtiden inden for tagpap-dækning og er unikke i forhold til levetid, totaløkonomi og miljømæssig påvirkning.

Hos Derbigum tænker de miljø og bæredygtighed ind i alt hvad de laver. Også deres miljøvenlige og bæredygtige tagpap-løsninger, der reducerer bygningers energiforbrug, CO2-udledning og vandforbrug.

Det er løsninger, som giver sorte tal på bundlinjen – også i dit grønne regnskab – og årsagen til, at førende virksomheder og institutioner vælger Derbigum på taget.​​

Kontakt os

Få et gratis tilbud

Beskriv din opgave og vi vender tilbage til dig med et gratis og uforpligtende tilbud.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

LH Træbyg ApS

CVR: 34732493​

Byggeriets Ankenævn

Nørre Voldgade 106, 1358 København K​

info@byggerietsankenaevn.dk

www.byggerietsankenaevn.dk