Skal din virksomheds vinduer udskiftes?

Så tilbyder vi gerne vores professionelle hjælp. Hvad enten der er tale om vinduesudskiftning i store lejlighedskomplekser eller kontorbygninger, så står vi til rådighed.

LH Træbyg ApS hjælper kunder i og omkring Rødovre, Frederiksberg, Brønshøj og København.

Vi har stor erfaring med vinduesudskiftning, hvilket gør os i stand til at løse mange forskellige opgaver. Vi tager os af både de små og stå projekter, hvor vi altid leverer et veludført stykke arbejde. Lyder dette som noget for dig og din virksomhed, er du velkommen til at kontakte os.
​​

Hvad koster udskiftning af vinduer?

Hos os får du altid en attraktiv pris, uanset om du skal have foretaget en udskiftning af døre, vinduer eller begge dele. Er der tale om et større projekt, som f.eks. udskiftning af en hel bygning, sammensætter vi gerne et godt tilbud til dig.

Nye vinduer og døre kan forandre enhver bygning og give bygningen et nyt udtryk. Du kan altså få en gammel bygning til at se nærmest ny ud, hvis blot du får foretaget en vinduesudskiftning. ​Derudover kan du også spare penge på varmeregningen ved udskiftning af vinduer, da mange ældre vinduer er utætte.

Kontakt os for at høre mere om vinduesudskiftning

Ønsker du at høre nærmere om vinduesudskiftning eller få et uforpligtende tilbud, kan vi kontaktes allerede i dag.Ring til os på telefon 25 71 33 13 eller e-mail: lh@lhtraebyg.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontakt os

Få et gratis tilbud

Beskriv din opgave og vi vender tilbage til dig med et gratis og uforpligtende tilbud.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

LH Træbyg ApS

CVR: 34732493​

Byggeriets Ankenævn

Nørre Voldgade 106, 1358 København K​

info@byggerietsankenaevn.dk

www.byggerietsankenaevn.dk