Udskiftning af vinduer for private & erhverv

​Vi tilbyder gerne vores professionelle hjælp i forbindelse med udskiftning af vinduer og døre. Hvad enten der er tale om vinduesudskiftning i store lejlighedskomplekser eller kontorbygninger, så står vi til rådighed. Vi står for levering og montering af vinduer og har ruder, der passer til alle typer bygninger og boliger.

LH Træbyg ApS hjælper kunder i og omkring Rødovre, Frederiksberg, Brønshøj og København.

Vi har stor erfaring med udskiftning af vinduer, hvilket gør os i stand til at løse mange forskellige opgaver. Vi tager os af både de små og stå projekter, hvor vi altid leverer et veludført stykke arbejde. Lyder dette som noget for dig og din virksomhed, er du velkommen til at kontakte os.

​Hvad koster udskiftning af vinduer?

Hos os får du altid en attraktiv pris, uanset om du skal have foretaget en udskiftning af døre, vinduer eller begge dele. Er der tale om et større projekt, som f.eks. udskiftning af glas i en hel bygning, sammensætter vi gerne et godt tilbud til dig.

Nye vinduer og døre kan forandre enhver bygning og give bygningen et nyt udtryk. Du kan altså få en gammel bygning til at se nærmest ny ud, hvis blot du får foretaget en vinduesudskiftning. Derudover kan du også spare penge på varmeregningen ved udskiftning af vinduer, da mange ældre vinduer er utætte. Det batter både på varmeregningen og husets energiøkonomi.

Kontakt os for at høre mere om vinduesudskiftning

Ønsker du at høre nærmere om udskiftning af vinduer eller få et uforpligtende tilbud, kan vi kontaktes allerede i dag. Ring til os på telefon 25 71 33 13 eller e-mail: lh@lhtraebyg.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontakt os

Få et gratis tilbud

Beskriv din opgave og vi vender tilbage til dig med et gratis og uforpligtende tilbud.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

LH Træbyg ApS

CVR: 34732493​

Byggeriets Ankenævn

Nørre Voldgade 106, 1358 København K​

info@byggerietsankenaevn.dk

www.byggerietsankenaevn.dk