TAGLÆGGER MED STOR ERFARING MED MONTERING AF TAGPAP

Mangler du hjælp til lægning af tagpap eller tagdækning? Så er vi den rette samarbejdspartner. Hos LH Træbyg ApS har vores taglægger stor erfaring med at arbejde med tagpap, hvorfor vi kan løse mange forskellige opgaver til en billig pris. Vi står primært til rådighed hos kunder i områderne omkring Rødovre, Frederiksberg, København og Brønshøj.

Uanset om du skal have et helt nyt tag eller er i gang med en tagrenovering, hvor du skal anvende tagpap, så hjælper vi gerne. Materialet kan nemlig være svært at arbejde med, hvis ikke du har erfaring på området, derfor kan det være en god idé at få professionel hjælp. Vi er kompetente til at arbejde med tagpap, hvilket sikrer dig et godt og holdbart resultat.

Mange gode egenskaber forbundet med tagpap

Tagpap er fremstillet i et tyndere, bøjeligt og lettere materiale end traditionelle belægningsformer såsom tegltag. Materialet har gode egenskaber og er meget anvendeligt, idet det både er stærkt og holdbart, men også blødt, hvilket gør lægning af tagpap nemt for professionelle.​ Derved giver tagpap flere arkitektoniske muligheder, som andet tag ikke gør, hvorfor det er ideelt til renovering af tag. Reparation af tagpap er også nemmere end reparation af f.eks. tegltag.

Det kan anvendes på alle typer af tage – både huse, carporte og skure. Du bør dog være opmærksom på, at der kan gælde nogle særlige regler i dit område vedrørende krav om tagbelægningstype og udformning.

Du kan med fordel vælge selvklæbende tagpap, fordi du derved slipper for at skulle bruge en svejsebrænder, hvor den forkerte opvarmning kan forårsage utætte samlinger.

Kontakt vores taglægger og hør om dine muligheder for tagpap

Kunne du tænke dig at høre mere om dine muligheder og vores priser, så kontakt os gerne med det samme. Vi står altid til rådighed hos kunder, der mangler professionel hjælp.

Kontakt os på telefon: 25 71 33 13 eller på mail: lh@lhtraebyg.dk, så finder vi et godt tilbud til dig.

​​

Kontakt os

Få et gratis tilbud

Beskriv din opgave og vi vender tilbage til dig med et gratis og uforpligtende tilbud.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

LH Træbyg ApS

CVR: 34732493​

Byggeriets Ankenævn

Nørre Voldgade 106, 1358 København K​

info@byggerietsankenaevn.dk

www.byggerietsankenaevn.dk