Skadesudbedring og forsikringsopgaver udfører vi gerne

Har du en skade, som kræver en tømrer, så står vi altid klar til at hjælpe dig. Hos LH Træbyg ApS tilbyder vi forskellige former for skadesudbedring og løsning af diverse forsikringsopgaver. Vi befinder os typisk i Rødovre, Frederiksberg, Brønshøj og København, samt hele Storkøbenhavn.

Vi er en kvalitetsbevidst virksomhed, der altid efterlader et veludført stykke arbejde, uanset hvad opgaven lyder på. Vælger du os som din næste samarbejdspartner, kan vi garantere gode resultater efter dine ønsker.

Derudover overholder vi naturligvis altid alle vores aftaler, uanset om der er tale om skadesudbedring eller en maleropgave.

Derudover overholder vi naturligvis altid alle vores aftaler, uanset om der er tale om skadesudbedring eller en maleropgave.

Forsikringsopgaver inden for tømrerfaget

​Vores store erfaring i branchen gør os kompetente til at løse mange forskellige opgaver inden for tømrerfaget. Der er ingen opgave, der hverken er for simpel eller for kompliceret for os.​

Vi klarer alt inden for renovering og reparation af din bygning.

Vores firma tager sig gerne af forsikringsopgaver fra forskellige selskaber. Vi står til rådighed, når du har brug for os og løser de opgaver, vi bliver stillet.

Ring hvis vi skal hjælpe med skadesudbedring

​Skal vi løse forsikringsopgaver for dig, så tag kontakt til os med det samme, så vi kan aftale nærmere.

Ring på telefon: 25 71 33 13 eller skriv til e-mail: lh@lhtraebyg.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Vi ser frem til et godt samarbejde.

Før og efter vandskade - 1​

Før og efter vandskade - 2

Før og efter vandskade - 3

Kontakt os

Få et gratis tilbud

Beskriv din opgave og vi vender tilbage til dig med et gratis og uforpligtende tilbud.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

LH Træbyg ApS

CVR: 34732493​

Byggeriets Ankenævn

Nørre Voldgade 106, 1358 København K​

info@byggerietsankenaevn.dk

www.byggerietsankenaevn.dk