Skadeservice tilbydes af professionelt firma

Har du fået en skade i hjemmet? Så kontakt LH Træbyg ApS, som tilbyder professionel skadeservice. Vi er et kompetent tømrerfirma med stor erfaring inden for faget. Vi holder til i Rødovre, men kommer også gerne i områderne omkring Frederiksberg, Brønshøj, København og Storkøbenhavn.

Mange husejere har oplevet pludselig at få en skade i hjemmet. Det kan være, at der er sprunget et vandrør eller at dele af taget er blæst af. Heldigvis er der hjælp at hente lige her hos LH Træbyg, som tilbyder skadeservice ved forskellige opgaver.

Vi har stor erfaring inden for skadeservice

I vores tid som professionelt tømrerfirma har vi udført skadeservice hos mange tilfredse kunder. Derfor er vores kompetencer brede, så vi kan løse både store og små opgaver. Uanset om der er tale om en fugtskade, en stormskade eller en anden type skade, så står vi til rådighed.

Hvad enten der er tale om en total genopbygning eller en reparation, så står vi til rådighed. Vi har den rette viden til at finde den mest optimale løsning for dig hver gang. Vi rådgiver dig naturligvis gerne, så du kan blive klogere på, hvordan du bør håndtere skaden.

Kontakt os for flere oplysninger

Hvis vi skal hjælpe med skadeservice hos dig, så kontakt os gerne for flere oplysninger. Vi står klar til at rykke ud, når skaden er sket.

Du kan kontakte os på telefon: 25 71 33 13 eller på mail: lh@lhtraebyg.dk, så hører du fra os hurtigst muligt.

​​

Kontakt os

Få et gratis tilbud

Beskriv din opgave og vi vender tilbage til dig med et gratis og uforpligtende tilbud.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

LH Træbyg ApS

CVR: 34732493​

Byggeriets Ankenævn

Nørre Voldgade 106, 1358 København K​

info@byggerietsankenaevn.dk

www.byggerietsankenaevn.dk