Ring for et uforpligtende tilbud 25 71 33 13

Hovedentrepriser

Lad LH Træbyg håndtere jeres hovedentreprise

En hovedentreprise er velegnet ved store og mellemstore byggeprojekter, som involverer en række forskellige håndværkere, og derfor kræver en del koordinering og en grundig planlægning af byggeprocessen.

 

Hos LH Træbyg, arbejder vi tæt sammen med resten af LH Gruppen Danmark.

Udover egen produktion har vi et omfattende netværk af kompetente samarbejdspartnere, der alle værdsætter kvalitet og faglighed lige så højt, som vi gør.


Det betyder at vi sammen har stor erfaring med hovedentrepriser, og I kan derfor trygt vælge os som jeres fortrukne hovedleverandør.


Størrelsen af jeres projekt har naturligvis en afgørende rolle i forhold til, hvorvidt I skal vælge at entrere med en hovedentreprenør.


Ved mindre byggeprojekter er det højst sandsynligt ikke nødvendigt, men involverer det eksempelvis flere faggrupper, er det for de fleste en lettelse at have en styrende hånd på sagen.

Hos LH Træbyg, arbejder vi tæt sammen med resten af LH Gruppen Danmark.  Udover egen produktion har vi et omfattende netværk af kompetente samarbejdspartnere, der alle værdsætter kvalitet og faglighed lige så højt, som vi gør.
Lad LH Træbyg håndtere jeres hovedentreprise.  En hovedentreprise er velegnet ved store og mellemstore byggeprojekter, som involverer en række forskellige håndværkere, og derfor kræver en del koordinering og en grundig planlægning af byggeprocessen.

Kontakt os gerne, ved at ringe, eller udfylde nedenstående kontaktformular

Vil du i kontakt med LH Træbyg, er du velkommen til at ringe til os på telefon 25 71 33 13