Ring for et uforpligtende tilbud 25 71 33 13

Gulvopgaver

Erfaren gulvlægger
Er gulvet på kontoret, i jeres hus eller i jeres lejlighed blevet mat og trist? eller har det grimme mærker og ridser efter mange års brug?


LH Træbyg udfører opgaver såsom:
.   Montering af nye gulve uanset type
.   Gulvafslibning
.   Behandling af gulve


Et nyt gulv eller en renovering af det eksisterende, giver ikke blot et fantastisk visuelt løft til hele kontoret, eller hjemmet, men øger samtidig gulvets levetid.

Grundig gulvafslibning og efterbehandling


Over tiden sætter hverdagens brug sine spor på trægulve, hvor tunge møbler og generel brug bidrager til at gulvet slides hurtigere. For at opretholde gulvets udseende, robusthed og levetid, er det nødvendigt med grundig gulvafslibning og efterbehandling.


Vi kan rådgive omkring det rigtige gulvvalg
Er I i tvivl om hvilken gulvløsning, der er den rigtige for jer, så kontakt os, vi giver dig altid professionel rådgivning, og vi kommer gerne ud og tager et kig på jeres gulv, for at finde frem til den ideelle løsning, og giver efterfølgende et uforpligtende tilbud på opgaven.

Billeder fra tidligere projekter

Er gulvet på kontoret, i dit hus eller i din lejlighed blevet mat og trist? eller har det grimme mærker og ridser efter mange års brug?
Et nyt gulv eller en renovering af det eksisterende, giver ikke blot et fantastisk visuelt løft til hele kontoret, eller hjemmet, men øger samtidig gulvets levetid.  Grundig gulvafslibning og efterbehandling

Kontakt os gerne, ved at ringe, eller udfylde nedenstående kontaktformular

Vil du i kontakt med LH Træbyg, er du velkommen til at ringe til os på telefon 25 71 33 13