Ring for et uforpligtende tilbud 25 71 33 13

Forsikringsskader

Specialister i reparation af forsikringsskader
Hos LH Træbyg, er vi specialister i reparation af forsikringsskader. Vi har kompetente og fagligt dygtige medarbejdere, som altid er klar til at hjælpe.


Hvad er forsikringsskader?

En forsikringsskade er en skade, som I kan melde til forsikringen, og som I, afhængig af jeres aftale med forsikringsselskabet, eventuelt kan få dækket. Der findes mange forskellige typer af forsikringsskader, som kan have betydning for f.eks. jeres bygning eller inventar. brandskader, hærværksskader, indbrudsskader, vandskader, stormskader eller andre forsikringsskader, og vi kan altid hjælpe.


Forsikringsskader kommer aldrig belejligt
I de fleste tilfælde sker skaderne pludseligt og uden varsel. De mange storme, Danmark bliver ramt af, er især en stor synder, når det kommer til forsikringsskader. Foruden at den kraftige vind kan få træer til at vælte ind over huse og ødelægge tage og vinduer, så kan vinden få vandet til at stige væsentligt, hvilket kan resultere i vand i kældre. Og når det er særlig slemt, kan vandet stå helt op i stueetagen.


Det kan også være, at I har været så uheldige, at ejendommen eller jeres hus har haft besøg af indbrudstyve eller der er udøvet hærværk i løbet af ferien, eller mens I blot var på arbejde. Her ses der ofte skader på døre og vinduer, og i de tilfælde kan det også være nødvendigt hurtigt at få udbedret skaderne.


Samarbejde med forsikringsselskaber
Vi har mange års erfaring med reparation af forsikringsskader, hvilket betyder, at vi gennem flere år har opbygget et netværk inden for forsikringsverdenen. Vi arbejder sammen med mange forskellige forsikringsselskaber, og vi kan derfor med stor sandsynlighed udvikle et tilbud, som passer til jer.


Skulle uheldet være ude?
Hvis I af den ene eller anden grund har brug for udredning og reparation af en forsikringsskade, er I altid velkommen til at kontakte os, vi hjælper jer gerne gennem den svære situation – så skånsomt som muligt.


Hos LH Træbyg løser vi alle forsikringsopgaver i tæt samarbejde med LH Skadeservice og vores andre interne håndværkerafdelinger. Det betyder, at opgaverne løses effektivt og sikkert, i modsætning til opgaver der løses af mange forskellige underleverandører.


Derfor er vi det fortrukne valg hos mange tilfredse kunder.

Hos LH Træbyg, er vi specialister i reparation af forsikringsskader. Vi har kompetente og fagligt dygtige medarbejdere, som altid er klar til at hjælpe dig.

Kontakt os gerne, ved at ringe, eller udfylde nedenstående kontaktformular

Vil du i kontakt med LH Træbyg, er du velkommen til at ringe til os på telefon 25 71 33 13