Ring for et uforpligtende tilbud 25 71 33 13

Droneinspektion

"Visuel inspektion med drone er et fantastisk redskab, til at få et hurtigt overblik over skader udvendigt på konstruktioner, bygninger og lignende"


Hos LH Træbyg, har vi stor erfaring med renovering og tilstandsvurdering af ejendomme, og med denne erfaring, ved vi hvor udfordringerne på facader og tage typisk opstår. Dette gør at når vi kombinerer vores erfaring indenfor renovering, med en droneinspektion, så giver vi jer mulighed for at få en hurtig og kvalificeret vurdering af tilstanden på jeres ejendom.


En droneinspektion kan dække over:
Inspektion for tilstandsvurdering af facader, tage, tagrender, inddækninger og andre ellers svært tilgængelige bygningsdele. Dokumentation til brug for før-, under- og efter billeder af byggerier.


Vi er godkendte til at flyve med drone i byområder jf. dronebekendtgørelsen og vi er dækket af en professionel ansvarsforsikring.


Fordele ved droneinspektion:
En droneinspektion giver et solidt overblik – med dronen kan vi hurtigt inspicere mange hundrede m² tag eller facade, som ellers ville tage lang tid at gennemgå fra en lift.


Inspektion med drone er omkostningsreducerende, da vi minimerer tidsforbruget og omkostningerne til eksempelvis lift og sikkerhedsforanstaltninger ved traditionel inspektion.


Nem tilgængelighed – med dronen er vi ikke afhængige af store pladskrav ved ejendommen, men kan komme til alle steder.


Dokumentation for skader – Dronen kan komme helt tæt på de forskellige bygningsdele og optage billeder og video i høj opløsning.

Taginspektion med drone

Kontakt os gerne, ved at ringe, eller udfylde nedenstående kontaktformular

Vil du i kontakt med LH Træbyg, er du velkommen til at ringe til os på telefon 25 71 33 13