RING FOR ET UFORPLIGTENDE TILBUD? 25 71 33 13

LH TRÆBYG


Få hjælp af et professionelt og erfarent team

SERVICEOPGAVER


LH Træbyg vil gerne være din faste samarbejdspartner, når det drejer sig om servicering af bygninger og bygningsdele. Vi ved, hvor vigtigt det er med servicering og vedligehold og derfor tager vi det meget seriøst.


Hurtigt og effektivt servicearbejde
Hos LH Træbyg har vi et dygtigt, og dedikeret hold af håndværkere, som alle er klar til at rykke ud til servicearbejde. Vi udfører en lang række serviceopgaver for både erhverv, private og boligforeninger.


Der kan være tale om alt servicearbejde, også akut opståede opgaver såsom vand-, storm-, indbruds- og brandskader. Vi løser opgaverne akut, specielt i forbindelse med vand- eller stormskader hvor skadens omfang hurtigt skal begrænses, og rigtig mange af opgaverne kan løses på stedet.


Vores serviceafdeling udfører alt arbejde inden for vedligeholdelse af bygninger samt akut opståede skader, indbrud, brand, vand og stormskader.


Derudover udfører vi diverse service- og tilsynsarbejder for professionelle bygherrer, erhvervsvirksomheder, forsikringsselskaber, boligforeninger samt offentlige institutioner.


 Vi kommer gerne ud til dig, og giver en uforpligtende vurdering af hvilke tiltag der bør gøres, for at bygningen forbliver sund i lang tid fremover.

Tømrerfirmaet LH Træbyg


Som tømrerfirma har vi stor erfaring, hvorfor vi kan løse mange forskellige slags opgaver. Der er ingen opgave, som er for simpel eller for kompliceret til at vores tømrere kan løse den, og vi overholder naturligvis alle vores aftaler.

LH Træbyg beskæftiger i dag 30 dygtige og kvalitetsbevidste tømrere.

Kontakt LH Træbyg for et uforpligtende tilbud


Du kan altid regne med os som tømrerfirma, og vi leverer altid resultater af høj kvalitet.

Har du en opgave du ønsker, at vi skal løse for dig, så kontakt os ved at udfylde kontaktformularen, ring til os på telefon 25 71 33 13, eller send en email til kontakt@lhtraebyg.dk


Så vender vi tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud til dig.

Vil du i kontakt med os, så ring, eller udfyld nedenstående kontaktformular

Vil du i kontakt med LH Træbyg, er du velkommen til at ringe til os på telefon 25 71 33 13
 
 
 
 
 

Kontakt

Adresse

Administration:
Mandag til fredag 07:00 - 16:00


Telefon: 25 71 33 13


Email: kontakt@lhtraebyg.dk

LH Træbyg
Brandstrupvej 10

2610 Rødovre


CVR : 34732493

Byggeriets Ankenævn
Nørre Voldgade 106 -1358 København K​
info@byggerietsankenaevn.dk

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at klikke på 'Acceptér' godkender du vores brug af cookies.

Læs mere
Godkend