RING FOR ET UFORPLIGTENDE TILBUD? 25 71 33 13

LH TRÆBYG


Få hjælp af et professionelt og erfarent team

FORSIKRINGSSKADER


Specialister i reparation af forsikringsskader
Hos LH Træbyg, er vi specialister i reparation af forsikringsskader. Vi har kompetente og fagligt dygtige medarbejdere, som altid er klar til at hjælpe dig.


Hvad er forsikringsskader?

En forsikringsskade er en skade, som du kan melde til forsikringen, og som du, afhængig af din aftale med forsikringsselskabet, eventuelt kan få dækket. Der findes mange forskellige typer af forsikringsskader, som kan have betydning for f.eks. din bygning eller dit inventar. brandskader, hærværksskader, indbrudsskader, vandskader, stormskader eller andre forsikringsskader, og vi kan altid hjælpe.


Forsikringsskader kommer aldrig belejligt
I de fleste tilfælde sker skaderne pludseligt og uden varsel. De mange storme, Danmark bliver ramt af, er især en stor synder, når det kommer til forsikringsskader. Foruden at den kraftige vind kan få træer til at vælte ind over huse og ødelægge tage og vinduer, så kan vinden få vandet til at stige væsentligt, hvilket kan resultere i vand i kældre. Og når det er særlig slemt, kan vandet stå helt op i stueetagen.


Det kan også være, at du har været så uheldig, at dit hus har haft besøg af indbrudstyve eller der er udøvet hærværk i løbet af din ferie, eller mens du blot var på arbejde. Her ses der ofte skader på døre og vinduer, og i de tilfælde kan det også være nødvendigt hurtigt at få udbedret skaderne.


Samarbejde med forsikringsselskaber
Vi har mange års erfaring med reparation af forsikringsskader, hvilket betyder, at vi gennem flere år har opbygget et netværk inden for forsikringsverdenen. Vi arbejder sammen med mange forskellige forsikringsselskaber, og vi kan derfor med stor sandsynlighed udvikle et tilbud, som passer til dig.


Skulle uheldet være ude?
Hvis du af den ene eller anden grund har brug for udredning og reparation af en forsikringsskade, er du altid velkommen til at kontakte os, vi hjælper dig gerne gennem den svære situation – så skånsomt som muligt.


Hos LH Træbyg løser vi alle forsikringsopgaver i tæt samarbejde med LH Skadeservice og vores andre interne håndværkerafdelinger. Det betyder, at opgaverne løses effektivt og sikkert, i modsætning til opgaver der løses af mange forskellige underleverandører.


Derfor er vi det fortrukne valg hos mange tilfredse kunder.

Tømrerfirmaet LH Træbyg


Som tømrerfirma har vi stor erfaring, hvorfor vi kan løse mange forskellige slags opgaver. Der er ingen opgave, som er for simpel eller for kompliceret til at vores tømrere kan løse den, og vi overholder naturligvis alle vores aftaler.

LH Træbyg beskæftiger i dag 30 dygtige og kvalitetsbevidste tømrere.

Kontakt LH Træbyg for et uforpligtende tilbud


Du kan altid regne med os som tømrerfirma, og vi leverer altid resultater af høj kvalitet.

Har du en opgave du ønsker, at vi skal løse for dig, så kontakt os ved at udfylde kontaktformularen, ring til os på telefon 25 71 33 13, eller send en email til kontakt@lhtraebyg.dk


Så vender vi tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud til dig.

Hos LH Træbyg, er vi specialister i reparation af forsikringsskader. Vi har kompetente og fagligt dygtige medarbejdere, som altid er klar til at hjælpe dig.

Vil du i kontakt med os, så ring, eller udfyld nedenstående kontaktformular

Vil du i kontakt med LH Træbyg, er du velkommen til at ringe til os på telefon 25 71 33 13
 
 
 
 
 

Kontakt

Adresse

Administration:
Mandag til fredag 07:00 - 16:00


Telefon: 25 71 33 13


Email: kontakt@lhtraebyg.dk

LH Træbyg
Brandstrupvej 10

2610 Rødovre


CVR : 34732493

Byggeriets Ankenævn
Nørre Voldgade 106 -1358 København K​
info@byggerietsankenaevn.dk

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at klikke på 'Acceptér' godkender du vores brug af cookies.

Læs mere
Godkend