RING FOR ET UFORPLIGTENDE TILBUD? 25 71 33 13

LH TRÆBYG

Få hjælp af et professionelt og erfarent team

DRONEINSPEKTION

"Visuel inspektion med drone er et fantastisk redskab, til at få et hurtigt overblik over skader udvendigt på konstruktioner, bygninger og lignende"


Hos LH Træbyg, har vi stor erfaring med renovering og tilstandsvurdering af ejendomme, og med denne erfaring, ved vi hvor udfordringerne på facader og tage typisk opstår. Dette gør at når vi kombinerer vores erfaring indenfor renovering, med en droneinspektion, så giver vi jer mulighed for at få en hurtig og kvalificeret vurdering af tilstanden på jeres ejendom.


En droneinspektion kan dække over:
Inspektion for tilstandsvurdering af facader, tage, tagrender, inddækninger og andre ellers svært tilgængelige bygningsdele. Dokumentation til brug for før-, under- og efter billeder af byggerier.


Vi er godkendte til at flyve med drone i byområder jf. dronebekendtgørelsen og vi er dækket af en professionel ansvarsforsikring.


Fordele ved droneinspektion:
En droneinspektion giver et solidt overblik – med dronen kan vi hurtigt inspicere mange hundrede m² tag eller facade, som ellers ville tage lang tid at gennemgå fra en lift.


Inspektion med drone er omkostningsreducerende, da vi minimerer tidsforbruget og omkostningerne til eksempelvis lift og sikkerhedsforanstaltninger ved traditionel inspektion.


Nem tilgængelighed – med dronen er vi ikke afhængige af store pladskrav ved ejendommen, men kan komme til alle steder.


Dokumentation for skader – Dronen kan komme helt tæt på de forskellige bygningsdele og optage billeder og video i høj opløsning.

Tømrerfirmaet LH Træbyg


Som tømrerfirma har vi stor erfaring, hvorfor vi kan løse mange forskellige slags opgaver. Der er ingen opgave, som er for simpel eller for kompliceret til at vores tømrere kan løse den, og vi overholder naturligvis alle vores aftaler.

LH Træbyg beskæftiger i dag 30 dygtige og kvalitetsbevidste tømrere.

Kontakt LH Træbyg for et uforpligtende tilbud


Du kan altid regne med os som tømrerfirma, og vi leverer altid resultater af høj kvalitet.

Har du en opgave du ønsker, at vi skal løse for dig, så kontakt os ved at udfylde kontaktformularen, ring til os på telefon 25 71 33 13, eller send en email til kontakt@lhtraebyg.dk


Så vender vi tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud til dig.

En droneinspektion giver et solidt overblik – med dronen kan vi hurtigt inspicere mange hundrede m² tag eller facade, som ellers ville tage lang tid at gennemgå fra en lift.

Vil du i kontakt med os, så ring, eller udfyld nedenstående kontaktformular

Vil du i kontakt med LH Træbyg, er du velkommen til at ringe til os på telefon 25 71 33 13
 
 
 
 
 

Kontakt

Adresse

Administration:
Mandag til fredag 07:00 - 16:00


Telefon: 25 71 33 13


Email: kontakt@lhtraebyg.dk

LH Træbyg
Brandstrupvej 10

2610 Rødovre


CVR : 34732493

Byggeriets Ankenævn
Nørre Voldgade 106 -1358 København K​
info@byggerietsankenaevn.dk

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at klikke på 'Acceptér' godkender du vores brug af cookies.

Læs mere
Godkend