Malerarbejde udføres af dygtig maler

​Da der ofte er maleropgaver forbundet med udførsel af diverse forskellige tømreropgaver, har vi hos LH Træbyg ApS også en malerafdeling, der kan varetage forskellige former for malerarbejde. Det gør, at processen omkring din opgave bliver hurtigere og mere fleksibel, og du får et flot og færdigt resultat.

Vi sender gerne en dygtig maler ud til din opgave i Rødovre, Brønshøj, København og på Frederiksberg samt i hele Storkøbenhavn.

Hvad koster malerarbejde pr. m2?

Vores priser på malerarbejde pr. m2 varierer alt afhængigt af, hvilken type maleropgave du skal have udført. Er der for eksempel tale om indvendig maling af vægge eller maling af loft, eller er der tale om udvendigt malerarbejde?

Uanset hvilken form for malerarbejde du skal have udført, kan du altid forvente at få udført din opgave til en billig pris, når du lader os stå for opgaven. 

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Har du nogle spørgsmål omkring de arbejdsopgaver, vores malerfirma udfører, eller kunne du tænke dig at høre mere om, hvilke opgaver vi kan løse, så er du altid meget velkommen til at tage kontakt til os. Det samme gør sig gældende, hvis du kunne tænke dig at få udarbejdet et uforpligtende tilbud på dit malerarbejde.

Skal din tømreropgave afsluttes af en dygtig maler, så kan du med fordel ringe til os på telefon 25 71 33 13. Alternativt er du også meget velkommen til at skrive til vores e-mail lh@lhtraebyg.dk, hvis du foretrækker det. Så vender vi tilbage til dig inden længe med meget mere information.​

Kontakt os

Få et gratis tilbud

Beskriv din opgave og vi vender tilbage til dig med et gratis og uforpligtende tilbud.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

LH Træbyg ApS

CVR: 34732493​

Byggeriets Ankenævn

Nørre Voldgade 106, 1358 København K​

info@byggerietsankenaevn.dk

www.byggerietsankenaevn.dk