Ejendomsservice udføres af kompetent firma

​Her hos LH Træbyg ApS tilbyder vi forskellige former for ejendomsservice til virksomheder. Vi løser de tømreropgaver, der er behov for på den bedst mulige måde. 

Vores firma befinder sig mest i og omkring Rødovre, Frederiksberg, Brønshøj og København, men kører gerne ud til kunder i hele Storkøbenhavn

Vi har stor erfaring på området, hvilket gør os kompetente til at løse forskellige opgaver inden for ejendomsservice. Vælger du os som samarbejdspartner, er du garanteret solidt håndværk og løsninger af høj kvalitet. Vi overholder desuden altid vores serviceaftale med dig.

Et bredt udvalg af ydelser inden for ejendomsservice

Som professionel tømrer kan vi tilbyde et bredt udvalg af ydelser i forbindelse med ejendomsservice. Hvad enten du mangler hjælp til renovering eller reparation, står vi klar til at hjælpe.

Vælger du os som samarbejdspartner, er du garanteret solidt håndværk og løsninger af høj kvalitet. Vi overholder desuden altid vores serviceaftale med dig.

Ring og lav en serviceaftale med os

​Kunne du tænke dig at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi laver en serviceaftale, der passer til dine behov og ind i din hverdag.

Du kan kontakte os på telefon 25 71 33 13 eller på e-mail: lh@lhtraebyg.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt med mere information om ejendomsservice.

Kontakt os

Få et gratis tilbud

Beskriv din opgave og vi vender tilbage til dig med et gratis og uforpligtende tilbud.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

LH Træbyg ApS

CVR: 34732493​

Byggeriets Ankenævn

Nørre Voldgade 106, 1358 København K​

info@byggerietsankenaevn.dk

www.byggerietsankenaevn.dk